I després

2 NOTÍCIES, 2 IMATGES DE CPD’A

Compartiu aquesta història

ENDESA MILLORA LA INFRAESTRUCTURA A CD’A
Endesa ha invertit 19.500 euros en la instal·lació d’un nou seccionador de darrera tecnologia a Castell-Platja d’Aro, un dispositiu que permetrà detectar més ràpidament possibles incidències en el circuit elèctric i guanyar temps per restablir el subministrament. A més, han completat les millores amb un sistema de telecomandament per dotar la infraestructura amb uns dispositius d’actuació remota i intercomunicació que permeten accionar a distància els seus elements de maniobra des del centre de control central de la companyia a Barcelona, sense necessitat que la companyia desplaci efectius sobre el terreny.

El nou aparell opera en un entorn aïllat per un gas inert i amb una tecnologia més segura i robusta, que gairebé no requereix manteniment, a diferència de l’anterior. Moltes de les operacions no requereixen interrompre temporalment el subministrament elèctric als clients. Més informació a diari El Punt Avui.

 

PD’A MANTÉ LA INSCRIPCIÓ EN BLOC DE LES COLLES DE CARNAVAL DE SFG
La rua de Carnaval de Platja d’Aro no aixecarà la polseguera de l’any passat després que l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro hagi decidit mantenir l’estructura de sempre, és a dir, permetre que totes les colles de Carnaval de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro s’hi puguin inscriure en bloc. L’any passat, la intenció de l’Ajuntament platjarenc era limitar a 13 les colles de Sant Feliu i de Santa Cristinaque es podien inscriure en bloc, una situació que no tenia conseqüències pràctiques per a les cristinenques ja que eren sis, però sí per a les ganxones, que eren 21, de manera que no totes tenien garantida la presència a la rua. Més informació a DDG.

El més llegit

I després