I després

13 NOTÍCIES + 13 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

BORSA DE TREBALL, PROFESSORAT ESCOLA DE MÚSICA
Des de L’Àrea de Recursos Humans de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es comunica que s’ha procedit a la publicació de la convocatòria i les bases específiques del procés selectiu de professorat per a la borsa de treball de l’Escola Municipal de Música. El termini de presentació d’instàncies compren des del dia 11 fins el 30 de gener, ambdós inclosos.
Tota la informació es troba a la disposició dels usuaris i usuàries a la Seu Electrònica de la Corporació: www.guixols.cat
Així mateix, es trameten els enllaços que poden ser d’interès: Bases específiques Oferta de Treball Instància específica

 

COMENCEN ELS TREBALLS DE REMODELACIÓ AL NÀUTIC VELL
Tal i com estava previst, Ports de la Generalitat ja ha reservat la zona d’apilament i maquinària a l’aparcament de l’antiga pista de patinatge i bàsquet, davant del bar El Corsari per donar inici a les obres d’ordenació de l’espai lliure del moll del Fortí, al Nàutic Vell, obres que també contemplen les de continuació de la vorera del carrer Colom.
Es preveu que les obres tinguin una durada de cinc mesos i, per tant, que estiguin enllestides abans de Sant Joan. Segons Ports, ordenarà la superfície del moll i la zona d’aparcament i valoritzarà els elements patrimonials de l’àmbit. L’actuació compta amb un pressupost de 453.923 euros i un termini d’execució de sis mesos.

 

ENS DEIXA L’ASSUMPCIÓ DE CASA GARETA
Aquest divendres al matí s’han celebrat a la parròquia Mare de Déu dels Àngels els funerals de la nostra amiga, l’Assumpció de Casa Gareta (Maria Assumpció Martí Abellí), que va morir dimarts a l’edat de 72 anys.
L’Assumpció havia regentat l’establiment familiar, Casa Gareta, de la Plaça del Mercat, on actualment s’hi troben ubicades les oficines de la Seguretat Social.
El contacte amb la nostra emissora fou habitual per la seva pertinença a l’Associació Catalunya Contra el Càncer de Sant Feliu i també fou una de les organitzadores de sopars col·lectius de celebració d’aniversaris individuals i també de matrimonis que se celebraven periòdicament a la ciutat, entre altres. Mostrem el nostre condol a la família.

 

AQUEST DISSABTE S’INAUGURA EXPOSICIÓ A LA CASA IRLA
La Casa Irla del carrer Algavira, 65-69 de Sant Feliu de Guíxols inaugura aquest dissabte 13 de gener a les 19:00 hores una nova exposició que anirà a càrrec de l’artista Ana Garcia Royo “Anagaro”, que presenta els seus nous treballs amb l’exposició que porta el nom genèric de “ Blanc”.
La mostra romandrà oberta fins al 4 de març del 2018. “Com una pàgina en blanc, tot té un inici, un punt de partida; una..”.

 

EL PROPER DIJOUS, ASSEMBLEA DE GUÍXOLS COMERÇ I TURISME
Pel proper dijous, 18 de gener l’associació Guíxols comerç i Turisme convoca assemblea general de socis a les 20:15 hores amb el següent ordre del dia: 1. Aprovació de l’acta anterior. 2. Donar compte de l’estat de comptes actual. 3. Aprovació compte de resultats any 2017. 4. Memòria d’activitats i accions realitzades el 2017. 5. Explicació pla d’accions i objectius 2018. 6. Votació i aprovació del pla de treball 2018. 7. Presentació del pressupost 2018. 8. Precs i preguntes.

 

SORTIDA AL MASSÍS DEL MONTGRÍ DEL C.E. MONTCLAR
Excursionisme obert del Centre Excursionista Montclar organitza pel dia 21 de gener al Massís del Montgrí, amb sortida a les 8 del matí des de l’estació d’autobusos, on es tornarà pels vols de les 7 de la tarda. Cal portar menjar, aigua, calçat adequat i capelina.
Es demana confirmar assistència fins el 18 de gener al telèfon 658 837 199 o bé al correu: obertmontclar@gmail.com Ingrés de 10 eros a: ES89 2100 8104 2523 0005 5802.
Es recorda que tots els participants han de tenir una assegurança de muntanya ja que el centre no es fa responsable dels accidents que pugui patir d’una persona que assisteixi a una sortida sense federar.

 

BALLADA DE SARDANES AL PASSEIG
Aquest diumenge, 14 de gener a les 12 del migdia, al Passeig dels Guíxols, 617 audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de Banyoles, que oferirà el següent programa: “Capvespre a la Ràpita” (Alfred Abat), “Santfeliuenca” (Martí Llosent), “La memòria dels cargols” (Josep Cassú), “Ventolina” (Jaume Bonaterra), “Emília” (Bartomeu Vallmajó), “Viladesens” (Francesc Mas Ros) i “RepicóLa Santa Espina” (Enric Morera). Es farà el sorteig d’un tortell de Pastisseria Cortés.
La següent audició està prevista pel dia 4 de març amb la Cobla Rossinyolets. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

 

COMENÇA LA TERCERA GUÍXOLS CUP DE SFG
El Club Nàutic Sant Feliu acollirà la III Guíxols Cup, que aquest any com a novetat es celebrarà durant tres caps de setmana: el 13 i 14 de gener competiran els làsers en les modalitats Standard, Radial i 4.7, el 20 i 21 de gener ho faran els Optimist i el 3 i 4 de març serà el torn de les classes Europa i 420.
La Guíxols Cup va néixer l’any 2016 al Club Nàutic Sant Feliu amb el suport de la Federació Catalana de Vela i l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d’una prova que reuneix regatistes nacionals i internacionals i que té un gran impacte econòmic a la ciutat. Per aquesta edició, s’espera superar els 300 regatistes de l’any passat.

 

BONA ASSISTÈNCIA AL PARC INFANTIL DE NADAL
El Ganxo Parc 2017-18 (Parc Infantil de Nadal de Sant Feliu de Guíxols), que durant les festes nadalenques s’instal·la al pavelló de La Corxera que ha comptat amb l’assistència de més de 2.500 nens i nenes que han pogut gaudir dels elements que han omplert l’equipament municipal.
A aquesta xifra se li ha d’afegir un nombre important, no quantificat, d’acompanyants (normalment pares, mares o altres familiars). Les dades de Ganxo Parc es quantifiquen amb les entrades venudes als infants, i als abonaments. Els acompanyants no paguen entrada ni es registren, és una xifra lleugerament superior a la de l’any anterior.

 

NOVA PROJECCIÓ DINS DEL CICLE GAUDÍ
El divendres de la setmana entrant, 19 de gener, a les 21:00 hores, dins del Cicle Gaudí de cinema català, s’ha programat la pel·lícula Tierra Firme (comèdia) al Casino Guíxolenc del Passeig del Mar 36-38.). Preu: 4,50€.
A Tierra Firme Carles Marquès –Marcet explica la història d’una parella de noies que viu en un vaixell i que ha de fer front als desig de ser mare d’una d’elles. Res més senzill i res més complex que la qüestió de la maternitat que, en la cruïlla que suposa un embaràs no són poques… .www.ciclegaudi.cat

 

CONFERÈNCIA ORGANITZADA PER L’ÀREA DE MEDI AMBIENT
El divendres de la setmana entrant, 19 de gener a les 19:00 hores, a la Biblioteca se celebrarà la conferència organitzada per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Feliu “L’important efecte del canvi climàtic i les espècies del fons marí de Sant Feliu”, a càrrec de Joaquim Garrabou de l’Institut de Ciències del Mar CSIC (ICM-CSIC).
Entre altres, el conferenciant ha participat en un treball liderat per l’Institut de Ciències del Mar del CSIC (ICM-CSIC), estudiant la resposta a l’escalfament de poblacions de gorgònia vermella (Paramuricea clavata) de la Mediterrània. Estudiar aquest aspecte és clau per descobrir la vulnerabilitat de les espècies a l’escalfament de les aigües de la Mediterrània.

 

BIG BANG AMOR, AQUEST DISSABTE A LA BIBLIOTECA
Aquest dissabte 13 de gener a les 12 del migdia a la Biblioteca de Sant Feliu, Pep Cassany presenta la seva primera obra, “Big bang amor”, 30 relats curts d’amor i sexe i Susana Pérez presenta el seu poemari “Fragàncies”
Amb la lectura del “Big bang amor” es pretén descobrir l’origen i l’evolució de l’espècie humana del Segle XXI, a hores d’ara, encara a la recerca de l’amor i amb desig pel sexe, un recull de 30 dels millors relats curts d’amor, erotisme i sexe, en català.
Amor, erotisme i sexe es barregen en cada relat, fent-los possibles i desitjables de viure. Big Bang Amor és el resultat de descriure com es pot viure l’amor i el sexe amb una extraordinària naturalitat.

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte 13 de gener
Camp de Futbol de Josep Sunyer Arxer
E.F. Sant Feliu
09,15 h. Aleví D – Calonge
09,15 h. Benjamí A – FE Palamós
11,00 h. Prebenjamí A – Bisbalenc
11,00 h. Benjamí C – Base Roses
12,30 h. Cadet A – Blanes
16,00 h. Juvenil B – Cassà
18,00 h.Cadet B – Blanes
19,45 h. Futbol empreses Bar Moreda – Vidrerenc

Pavelló “La Corxera”
C.B. Sant Feliu
10,30 h. Mini Masculí – Caldes
10,30 h. Premini Femení – Maristes
12,30 h. Cadet Masculí – Caldes
16,00 h. Junior Masculí 00 – Quart
18,00 h. Senior Masculí B – Palafolls

Diumenge 17 de desembre
Camp de Futbol Josep Sunyer
E.F. Sant Feliu
09,30 h. Infantil B – RCDE Costa Brava
11,00 h. Benjamí B – Palafrugell
12,00 h. Femení – Pradenc
16,00 h. AD Guíxols– L’Escala

El més llegit

I després