I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

PRESENTADA LA CAMPANYA DEL PEIX BLAU I EL SONSO
La presentació de la 24a edició de la Campanya del Peix Blau Ganxó (i segona de sonsos) va tenir un gran èxit de convocatòria,el passat dissabte a la Rambla Vidal de Sant Feliu amb la presentació de les seves creacions en un estand.
15 establiments adherits a la campanya estaven a la Rambla servint els tastets de Verat Marinat amb Coco i Llima, Suquet d’Anxoveta, Pintxo de Seitó amb Vinagre i Codony, entre molts altres.
La campanya va començar dissabte 16 de maig i estarà vigent fins al 14 de juny. Hi ha adherits un total de 30 establiments, entre restaurants, bars, que ofereixen diferents modalitats, entre menús, plats i racions de sonsos.

500 PEIX BLAU

 

APARCAMENT OBERT A L’ANTIGA FÀBRICA AGGLOTAP
L’Ajuntament informa que des del divendres 15 de maig s’ha posat en funcionament l’espai d’aparcament de l’antiga fàbrica Agglotap, al carrer de Rufo cantonada amb el carrer Durban després de fer les primeres obres de condicionament i de marcar els espais i circuits pels vehicles.
L’aparcament, que genera 35 places, és gratuït, amb un únic punt d’accés i sortida –obert permanentment– i amb un màxim d’estada de vehicles establert en 24h.
Aquest sistema garanteix la rotació de vehicles i aporta la possibilitat que el veïnat tingui possibilitats d’estacionar de forma freqüent. En breu, disposarà d’il.luminació nocturna.

500 AGGLOTAP

 

CURS D’ESTIU EN ARQUEOLOGIA I RECERCA
Entre el 6 i el 9 de juliol es tornarà a impartir a Sant Feliu de Guíxols el curs d’estiu “Arqueologia i recerca: alguns exemples de descobertes recents” que es durà a terme entre el 6 i el 9 de juliol, organitzat per la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, amb la col·laboració del Parador d’Aiguablava.
Hi ha 30 places disponibles, es portarà a terme a la sala Abat Sunyer del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, Parador d’Aiguablava i Punta des Mut (Begur).
Trobareu tota la informació seguint aquest enllaç: http://fundacioudg.org/curs-destiu-en-arqueologia-i-recerca-alguns-exemples-de-descobertes-recents.html

500 CURS_

 

CAMPANYA “TASTA …LA PRIMAVERA SOUL” AL MERCAT
L’ inici de la campanya del Mercat Cobert Municipal, va començar amb la edició “Tasta… La primavera soul” el passat divendres i va esdevenir tot un èxit. A la Taverna del Mercat s’oferia un tastet de tapes gratuïtes confeccionades amb els productes gentilesa de les parades del mercat cobert, tot això amenitzat amb una concert soul a càrrec del duet composat per Nacho Alonso i Marta Rosés. La campanya pretén lligar la música amb els productes que ofereixen les parades del mercat cobert i es farà una edició per estació de l’any. La bona resposta ha animat a l’organització a incorporar més propostes de cara a properes edicions perquè aquesta nova actuació de dinamització del mercat es consolidi i segueixi creixent.

500 MERCAT

 

LOLITA OVACIONADA AL TEATRE-AUDITORI
Amb les localitats exhaurides, Lolita Flores va interpretar el paper de La Colometa de “La plaza del diamante” de Mercè Rodoreda enmig d’un tenebrós silenci, només trencat per la força expressiva de Lolita, interpretant un monòleg d’hora i vint minuts en el qual es dibuixava perfectament l’evolució de la protagonista, des de la ingenuïtat fins al patiment de la Guerra, el dolor per la pèrdua d’éssers estimats, la criança de fills en temps difícils o la maduresa.
El públic, extraordinàriament atent a un registre de la cantant al qual no estava acostumat, va aixecar-se de la cadira al final de la interpretació perquè el que van veure era teatre, passió, sentiment i una gran emoció. Al final de la representació l’artista va compartir una estona amb les persones que van voler parlar amb ella a La Marquesina del carrer Major.

500 LOLITA

 

EXCURSIÓ A SITGES D’AMICS DEL MUSEU
Els Amics del Museu de Sant Feliu informen que organitzen la segona excursió a Sitges per visitar Sitges i el Museu del Cau Ferrat. Després d’haver estat tancat per obres de remodelació durant quatre anys, s’ha tornat a obrir el Museu del Cau Ferrat i el Maricel.
Una ocasió per contemplar la col·lecció d’articles que va adquirir Santiago Rusiñol mentre aquest edifici va esser el seu estudi pels volts del 1907.
També es podran veure les cases d'”indianos” que hi ha al passeig, i el casc antic d’na de les poblacions més interessants del Garraf. La sortida està prevista pel diumenge, 14 de juny i trobareu tota la informació al telèfon: 972 82 15 75, al web: www.amicsmuseu.cat i al correu: amicsmuseu@gmail.com

500 MUSEU

 

L’ESCOLA DE MÚSICA A BOURG DE PEAGE
El passat dijous, els alumnes de l’orquestra de vent i percussió de l´Escola de Música de Sant Feliu-Platja d´Aro, Varen viatjar a Bourg de Peage (França), per celebrar el 150è aniversari de l´Harmonie Sainte Cécile.
Fent assajos intensos i amb l´ajuda de la directora Anie Yakhinian, el dissabte varen oferir un gran concert interpretant el “Compte de faits 1865-2015”, composta per Emile Yakhinan on, a través de la música varen interpretar la historia de l´Escola de Música.
Es varen allotjar en cases dels companys músics de Bourg de Peage i, a part de la música conjunta dels més de 80 músics, varen viure l’experiència de compartir una cultura, una llengua i uns costums diferents i enriquidors. De tornada cap a Sant Feliu varen fer una visita a Orange.

500 ESCOLA

 

CAMINADA SOLIDÀRIA A L’ARDENYA
Aquest dissabte 23 de maig a les 6 de la tarda se celebrarà la Caminada Solidària en favor de: Associació Catalana d’Afectats per la Fibromialgia i Fundació Esclerosi Múltiple.
Si us agrada caminar pel bosc i passar bones estones amb amics descobrint llocs amagats de l’Ardenya i indrets i paisatges únics,berenant pel camí, aquesta és l’ocasió.
A més l’assistència pot tenir premi d’un menú per a 2 persones.
Inscripcions: del 18 al 22 de Maig de 18:00 a 20:00h al local Associació veïns Molí de Vent, al costat asil) o bé el mateix dia al punt de sortida a l’aparcament de La Corxera.
Preu: 5€ (Inclou berenar+ butlleta rifa).

500 CAMINADA

 

SFG AMB EL DIA MARÍTIM EUROPEU
Cada 20 de maig se celebra el Dia Marítim Europeu del qual La Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, en el qual s’hi integra l’edifici de El Salvament a través del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, recorden que té com a principal objectiu posar de relleu el paper fonamental que tenen els mars i oceans en la vida de les comunitats costaneres i per a tots els ciutadans de la Unió Europea, així com en el desenvolupament sostenible i l’ocupació a Europa.
Aquesta celebració anual es va llançar oficialment el 20 de maig de 2008, a Estrasburg, en la signatura d’una declaració conjunta tripartida que el va crear.
La seu d’enguany serà la ciutat de El Pireo (Grècia) i l’acció que es recomana consisteix en arborar una banderola de la Unió a totes les institucions i en tots aquells vaixells que s’hi vulguin afegir.

500 SALVAMENT_

 

GANXONS AL CAMPIONAT DE KARATE CIUTAT DE L’HIOSPITALET
El passat dissabte l’escola de karate Dojo Sant Feliu va participar en el campionat intercomunitari que hi participaven clubs de Catalunya, Aragó i València amb un total de 500 competidors la majori d’ells l’elit del karate es a dir en les seves respectives seleccions. Els ganxons Sergi garriga, Oriol Mora, Aida Martínez, Victor Martínez i Lidia Mora van fer un gran campionat aconseguint merescudes medalles.
En Sergi de 7 anys,i l’Aida i l’Oriol de 11 i 12 anys participaven en la categoria de katas (demostració tècnica) i en Victor de 13 anys juvenil i la Lidia de 16 anys en la de kumite (combat). Tots van fer un gran equip competitiu i s’ho van passar molt i molt be.
En Sergi debutava i va aconseguir una merescuda medalla i una altra per a l’Oriol. L’Aida, en Victor i la Lidia van passar tots tres a semifinals i també van aconseguir la medalla de tercers classificats.

500 KARATE

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 23 de maig
Camp de Futbol “Josep Suñer”
10,00h Aleví- Palamós
18,00h AD Guíxols B- Cristinenc

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00h Aleví D- Global
12,30h Cadet A- Llagostera
16,00h Juvenil A- Caldes

Diumenge, 24 de maig
Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h Benjamí B- Global
11,00h Aleví C- Pals
12,30h Infantil A- Quart
16,00 h. Torneig de futbol Femení

L’Escola de Futbol Sant Feliu ha publicat la foto de l’Ismael, el nen que formava part del col·lectiu de jugadors de l’Escola, que va morir en accident i que reproduïm al nostre web. Reposi en pau.

Ismael

El més llegit

I després