Polseres Verdes, conjuntament amb el Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols, engeguen un seguit d’iniciatives amb l’objectiu de promoure activitats en benefici del medi ambient i per conscienciar la ciutadania.

Les propostes són les següents:

Green quiz: quinzenalment, els dijous a les 19.00 hores, es publicarà al perfil de Polseres Verdes, mitjançant Stories d’Instagram, un joc de preguntes i respostes d’una temàtica mediambiental en concret. S’hi podrà participar durant 24 hores. L’endemà es publicarà el guanyador, que rebrà un obsequi.
►Recollida Polseres Verdes: quinzenalment, i alternant-se amb el Green Quiz, s’organitzarà una recollida de residus per part dels membres del grup de joves, durant 1 hora, i en diferents punts del municipi.
Entrevista: es faran entrevistes a persones vinculades al món de l’ecologisme i el medi ambient a través d’un directe d’Instagram al perfil de Polseres Verdes.
Brossa challenge: tindrà lloc durant 15 dies els mesos d’abril i juny. Són uns reptes en els quals la població haurà de realitzar una recollida de residus en una zona concreta del municipi i penjar a les xarxes l’abans i el després de la recollida. Al final, s’entregaran obsequis mitjançant un sorteig entre tots els participants.
►Activitat popular: consisteix en una gran recollida de residus oberta a altres entitats i població en general, amb inscripció prèvia i entrega de recordatoris als  participants. Aquesta és una activitat pendent de confirmar en funció de com evolucioni la situació sanitària.

Teniu accés a tota la informació al seu perfil d’Instagram fent clic aquí.