I després

NOU VOLUM D’ESTUDIS DEL B. EMPORDÀ

Compartiu aquesta història

El passat dissabte 14 de desembre es va presentar al monestir de Sant Feliu de Guíxols el volum d’enguany dels Estudis del Baix Empordà.
Amb més de quatre-centes pàgines, el número 32 està format pels següents treballs:
FRANCESC AICART HEREU, “Elena Massaguer i Barnier (Marsella, 1916 – Sant Feliu de Guíxols, 2012)”
MONTSERRAT DARNACULLETA I POCH, “Dolors Hubach i Vilarrodà (Molló, 1928 – Calonge, 2012)”
JOSEP CASAS GENOVER, JOSEP M. NOLLA BRUFAU, “Excavacions arqueològiques a l’església de Sant Joan de Bellcaire. Una revisió”
ÀNGEL JIMÉNEZ NAVARRO, “Context històric del manuscrit de Fra Alonso Cano (1606) i esbós de la seva història del monestir de Sant Feliu de Guíxols. Segles X-XII (1ª part)”
JOAN MOLLA CALLÍS, ESTHER LOAISA DALMAU, “El senyoriu dels cavallers Bedós a Sant Antoni de Calonge als segles XIII i XIV”
MARC AULADELL AGULLÓ, “Torres, muralles i fossats. El sistema defensiu medieval de Sant Feliu de Guíxols (s. XIV–XV)”
JAUME AYMAR I RAGOLTA, “Les creus de Calonge”
JORDI FRIGOLA I ARPA, “Els Vilossa-Marimon, de la Bisbal, de pagesos a cavallers i de rics propietaris a pobres de solemnitat”
MARIONA FONT I BATLLE, “El procés judicial per la propietat de les terres de l’antic estany de Bellcaire d’Empordà. Segle XVIII”
GABRIEL MARTÍN ROIG, “El conflicte de la fragata anglesa ‘Neptune’. Les mobilitzacions de tapers tumultuaris a la badia de Palamós, 1820”
PEP VILA, “Josep Pella i Forgas, poeta i prosista en català”
NATÀLIA CARBONELL ROS, “Les escriptures populars, una font per a la història de la llengua: el cas de Ramir Bruguera de Palafrugell”
ALBERT JUANOLA I BOERA, “Institut d’Estudis del Baix Empordà. 35 anys de la seva història”

 

El més llegit

I després