I després

EL PDeCAT ANALITZA ELS DOS ANYS DE GOVERN

Compartiu aquesta història

Dimecres a la tarda el grup municipal del PDeCAT de Sant Feliu de Guíxols va convocar una roda de premsa a la Cambra de Comerç per contrastar les exposicions que els tres caps dels partits que conformen el govern varen fer el passat divendres al teatre-auditori en el repàs dels dos anys de govern i els projectes de futur que pensaven tirar endavant..

La portaveu del grup, Dolors Ligero, va repassar punt per punt cadascuna de les intervencions de Josep Muñoz, de Jordi Vilà i Carles Motas, assegurant que “han estat dos anys sense projectes nous, tot són avantprojectes, i els que s’han portat a terme han estat heretats del govern anterior que, a causa del sostre de despesa que teníem imposat pel govern de Madrid, no es varen poder executar. Hi ha hagut una manca de planificació que ha provocat un veritable caos circulatori, que encara continua en plena temporada”.

Una altra de les qüestions que va destacar fou la de la neteja, declarant que “encara no tenim contracte d’escombraries, continuem amb el que els mateixos grups varen aprovar en legislatures anteriors, quan cal l’execució del nou per millorar el servei que es dóna a la ciutat”.

La regidora va afegir que en aquesta legislatura s’ha produït un retrocés en la participació, “falta de consens en projectes de ciutat, com en el cas del Thyssen, l’aparcament o el projecte de l’asil”. Sobre aquest darrer, declarava que si el govern el projecta en tres legislatures hi ha d’haver més consens i que estan disposats a col.laborar i a treballar per l’Ajuntament “per millorar la ciutat, però hi ha una manca d’interès d’explicar aquests projectes i d’escoltar la veu de l’oposició”.

Ligero també exposava que, ara que hi ha recursos econòmics, s’està desaprofitant una gran oportunitat de plantejar una gran transformació a la ciutat en els seus àmbits més diversos.

Posteriorment, la formació va enviar una nota als mitjans amb la totalitat de les qüestions esposades que podeu consultar en el següent ARXIU

El més llegit

I després