EL CB SANT FELIU AVANÇA LES ELECCIONS

El passat dissabte la Junta Directiva del Club Bàsquet Sant Feliu, la Junta Electoral i els dos caps de llista de les dues candidatures presentades per les eleccions a una nova junta directiva, varen acordar per unanimitat, amb la finalitat de que la nova junta entrant pugui planificar adequadament la propera temporada 2016/17, avançar la jornada electoral al diumenge 19 de juny de 2016.
Per tal de donar facilitats a tothom que vulgui participar en les votacions, s’instal·larà una única taula electoral al Pavelló d’Esports Municipal “La Corchera”, en l’horari comprès entre les 9 i les 14h. Finalitzat aquest termini la Junta Electoral procedirà a l’escrutini dels vots emesos i proclamarà la candidatura guanyadora.
No obstant, l’acte oficial de proclamació de la candidatura guanyadora tindrà lloc, tal com estava previst inicialment, el dia 4 de juliol coincidint amb la junta general ordinària.
Es recorda que per poder exercir el vot caldrà figurar en el cens i identificar-se correctament:
• Socis numeraris amb DNI
• Socis aspirants (menors d’edat) DNI del representant legal i llibre de família.
Cada soci té dret a un vot (per exemple família amb dos jugadors menors d’edat, podran exercir dos vots, els quals podran ser dipositats pel mateix representant).

*Trobareu les candidatures admeses en el següent  DOUCUMENT CB SANT FELIU

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació