ACTIVADA LA PROHIBICIÓ DE FER FOC AL BOSC SENSE AUTORITZACIÓ

La prohibició de fer foc al bosc sense autorització, en terrenys que estiguin o no poblats d’espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta, queda activada des d’avui divendres i fins el 15 d’octubre.

Segons la norma, no es poden cremar restes de poda i d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni marges pròxims a zones forestals, sense una autorització expressa del Departament d’Agricultura de la Generalitat.

Tampoc es poden fer focs d’esbarjo ni d’altres relacionats amb l’apicultura.
Dins les àrees recreatives, d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, es podrà fer foc sempre que s’utilitzin barbacoes d’obra amb mataguspires.

A més, queda prohibit llençar objectes encesos, abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser la causa de l’inici d’un foc. Tampoc llançar coets, focs d’artifici o d’altres artefactes que continguin foc ni utilitzar bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació