I després

6 NOTÍCIES, 6 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

ALBERT MALLOL JA NO ÉS DIRECTOR DE L’ESCOLA DE MÚSICA
La comissió rectora de l’organisme autònom que regeix l’escola de música municipal de Sant Feliu va acceptar divendres la renúncia d’Albert Mallol com a director del centre, un càrrec que des de fa dues dècades ha compaginat amb la direcció artística del Festival de la Porta Ferrada, segons publica el diari El Punt Avui. Mallol explicava que va prendre la decisió a començaments d’any, per la “sobrecàrrega laboral” que li suposa compaginar la feina administrativa, la de professor de l’escola i la programació del festival. Pel director artístic del Porta Ferrada, l’externalització del festival durant els pròxims anys genera una estabilitat que aconsella dedicar-se durant tot l’any a fer la tria d’artistes. El consistori també li ha proposat que s’impliqui en la programació del teatre municipal i altres esdeveniments. Amb tot, Mallol admet que li sap greu deixar la direcció de l’escola, que ha triplicat el nombre de professors en aquest període i manté l’activitat i l’alumnat malgrat la crisi.

MALLOL 500

SESSIÓ DE DINAMITZACIÓ DE LES VIES BRAVES

Les clases de Dinamització, són classes teòrico-pràctiques de tècnica de crol per nedar en aigües obertes. Estan dirigides per un monitor de Vies Braves i son de lliure accés. La part pràctica es realitza dins la zona de bany controlada pel socorrista de la platja. Està previst fer-ne de 6 a 12 per municipi amb Vies Braves i temporada.
Aquest dijous 4 setembre 2014
Via Brava de Sant Feliu de Guíxols
Sessions de dinamització
Activitat: Sant Feliu de Guíxols – Dinamització
Hora: 10:00h
Lloc: Platja de Sant Feliu de Guíxols
Dinamitzador: Jordi González

FOTO JOAN CASTRO/ICONNA

 

ARROSSADA DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE TUEDA
L’Associació de Veïns de Tueda ha organitzat, com en els 17 anys anteriors, la popular arrossada que aquest any se celebrarà el proper diumenge dia 7 de setembre al pati cobert del Col·legi l’Estació.
La pretensió d’aquest àpat, és el retrobament dels veïns i amics del barri de Tueda, ja que en altres dies de l’any es fa difícil aquest acostament.
Aquest dinar, que es servirà a partir de les 2 de la tarda, començarà amb un pica-pica d’embotit, xips i olives, per continuar amb l’arròs i seguidament una botifarra a la brasa. Per postres tindrem una terrina de gelat servit per La Jijonenca. Per beure hi haurà aigua i vi. Finalment tindrem cafè i unes gotes de licor.
Acabat el dinar, hi haurà ball a càrrec de l’organista Marc Rodriguez Brujats.
Els tiquets es podran adquirir a la torre del parc de les Eres des del dilluns 1 fins el divendres 5 de 6 a 8 de la tarda, al preu de 10 € per a socis i de 12 € per a no socis.
L’organització destaca que l’únic requisit, és portar-se els plats, coberts i bon humor.

ARROSSADA 500

 

NOVA DATA DEL CINEMA A LA FRESCA
La pluja va obligar a anular la sessió de cinema organitzada per l’Associació de Veïns de l’Eixample | Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols al pati de l’edifici de Les Vetlladores dels carrers del Mall i Llibertat.
Aquesta sessió se celebrarà aquest divendres, 5 de setembre de 2014 a les 21.00h. amb la projecció de Mamma Mia (The Movie) amb Meryl Streep i Pierce Brosnan, versió cinematogràfica del popular grup musical ABBA. Una jove (Amanda Seyfried) que ha crescut en una petita illa grega ha estat educada per una mare rebel i poc convencional (Streep), que sempre s’ha negat a revelar-li la identitat del seu pare. Quan finalment sembla que la jove està a punt de descobrir-ho, apareixen tres possibles candidats…
L’entrada és gratuïta

fondo

 

CURS D’ESTIU: ESPORT, SALUT O RISC A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Els propers 5 i 6 de setembre tindrà lloc la sisena edició dels cursos d’estiu que organitza la CàtedraMartí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural de la Universitat de Girona, conjuntament amb el Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural.
Enguany el tema que es tractarà serà l’esport i la salut i, com es ve fent al llarg dels últims anys, es busquen institucions col·laboradores especialistes en l’àmbit temàtic de cada curs, per compartir l’organització de les jornades. En aquest cas s’ha escollit la Càtedra d’Esport i Educació Física de la UdG, que compta amb una àmplia i reconeguda trajectòria en el camp de les ciències de l’esport i l’educació.
El curs d’estiu en “Esport: salut o risc?” comptarà amb la participació de professionals relacionats amb l’esport d’elit i també amb l’àmbit de la salut, que esposaran l’evolució que ha tingut la pràctica esportiva durant les últimes dècades i les conseqüències «saludables» que ha patit la població esportiva des del punt de vista cardiovascular. Plantejar si l’esport és un hàbit saludable i es mostrarà l’especificitat mèdica de l’esport de muntanya, una activitat que en els últims anys ha tingut un creixement espectacular d’esportistes a causa dels referents del nostre país. Per acabar, podrem conèixer les dificultats i hàbits dels esportistes de muntanya en relació amb la seva salut, així com practicar en dos entorns diferents una activitat al medi natural de manera saludable.
Les jornades se celebraran a Sant Feliu de Guíxols i Banyoles, i estan adreçades a estudiants universitaris, professionals de l’esport i la salut, així com públic general interessat en la temàtica.
Es vol exposar l’evolució que ha tingut la pràctica esportiva durant les últimes dècades i les conseqüències saludables que ha patit la població esportiva des del punt de vista cardiovascular. Plantejar si l’esport és un hàbit saludable amb especialistes de l’àmbit mèdic i esportiu.Es vol mostrar l’especificitat mèdica de l’esport de muntanya i especialitats de llarga durada (ultrafons), una activitat que en què els últims anys ha tingut un creixement espectacular d’esportistes a causa dels referents esportius del nostre país. Per acabar, poder conèixer les dificultats i hàbits dels esportistes de muntanya en relació amb la seva salut, així com practicar en dos entorns diferents una activitat al medi natural de manera saludable.
Per més informació sobre el programa i matrícula consulteu: www.fundacioudg.org

CURS WEB

 

 

ÈXIT SENSE PAL·LIATIUS EN LA NIT EN BLANC
El passat dissabte 30 d’agost Sant Feliu de Guíxols bullia d’activitats, gent i vivències. La Primera Nit en Blanc va ser un esdeveniment més que seguit, i va aconseguir que el centre de la ciutat i la part de mar, a partir de la iniciativa dels comerços i de l’Ajuntament, fos una veritable nit màgica i participada. Una festa de nit dels establiments comercials i turístics, que començava a les 17h de la tarda i acaba a les 2h de la matinada.
Un ampli programa, que reunia gastronomia, moda, música i activitats infantils, proposava nombroses opcions per passar una nit totalment en blanc. S’acompanyava, així mateix, d’una amplíssima oferta espectacular de descomptes i promocions dels establiments adherits (més de 120) per animar la vetllada.
Tant des del món del comerç com des de l’Ajuntament es valora molt positivament aquesta vetllada. El regidor de l’àrea, Juanjo García, així ho expressava “Comentaris positius, felicitacions, ànims i coratge per a continuar amb aquesta línia de dinamització de la ciutat. L’èxit d’aquesta Nit en Blanc és de a la ciutat; de cada un dels ciutadans i ciutadanes que han participat de les moltes activitats que s’havien programat, demostrant que el nostre guixolenc potencial continua intacte: només fa falta mantenir-ho viu. Per això vull traslladar les moltes i moltes felicitacions que vaig rebre ahir als meus conciutadans, perquè són ells els que ho han fet possible.”

nit en blanc web

El més llegit

I després