I després

REUNIÓ DE LA TAULA PEL DRET A L’HABITATGE

Compartiu aquesta història

El passat divendres 24 de juliol va tenir lloc la primera reunió de la Taula pel Dret a l’Habitatge de Sant Feliu de Guíxols després de la formació del nou consistori.
El nou alcalde, Carles Motas, va ser present a la reunió tot mostrant el seu suport a la Taula i per intercanviar impressions sobre el seu funcionament amb els membres que la composen. Per part de l’Ajuntament hi van assistir Laura Serrano, regidora de Serveis Socials i Habitatge, els caps d’àrea de Serveis Socials, d’Urbanisme i de Consum i el Síndic de Greuges. Per part de les entitats socials, representants de Càritas, de Creu Roja i de la PAH de Sant Feliu.
Tots els assistents van estar d’acord en donar un nou impuls a la Taula i en buscar mecanismes per tal de fer-la més operativa a l’hora de donar resposta als problemes d’habitatge que segueixen patint molts dels habitants de Sant Feliu. En aquest sentit, la recent aprovada ILP contra els desnonaments i la pobresa energètica ofereix un nou marc legal perquè l’administraciópugui (i es vegi obligada a) garantir el dret a l’habitatge i als subministraments bàsics dels ciutadans més afectats per la crisi. Una llei a la que tots els partits polítics locals van donar suport, assegurant des de la Pah que, per tant, confien que el nou govern apliqui amb rigor.
Els representants de la plataforma han agraït públicament el seu agraïment als qui varen col·laborar en la campanya de recollida de firmes per la ILP i a tothom qui va signar (més de 4.400 signatures) perquè “gràcies a tots ell tenim garantit per llei el dret a l’habitatge i als subministraments bàsics. Ara només ens queda vetllar perquè la nova llei es compleixi”.

El més llegit

I després