I després

REGATA MEMORIAL SAMARANCH AQUEST CAP DE SETMANA

Compartiu aquesta història

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols prepara per aquest dissabte i diumenge, dies 6 i 7 de febrer una nova edició del Memorial Samaranch per les classes Europa i 420.
Es tracta d’una regata puntuable pel Campionat de Catalunya de les dues classes que integra i que constarà de sis proves repartides entre les dues jornades.
Els regatistes participants hauran de completar un mínim d’una de les sis mànegues previstes, i es descartarà la pitjor de cada cinc.
Tant dissabte com diumenge, les proves s’iniciaran al punt del migdia. L’hora límit per les sortides del darrer dia serà dos quarts de cinc de la tarda per tal de facilitar el retorn dels participants en una hora prudencial, després de la qual es procedirà a l’entrega de premis.
Per coincidència amb el carnaval de Sant Feliu de Guíxols, l’accés al Club Nàutic estarà barrat el divendres de 15:00 a 23:00. L’arribada dels competidors per tant, haurà de ser o divendres o dissabte al matí.
Els interessats en participar al Trofeu Samaranch tenen temps d’inscriure’s fins el divendres 5 de febrer a les 18:00 al Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols. El preu serà de 15 euros per participant.

El més llegit

I després