I després

Quim Díaz duu l’Escrapbook per l’Estat

Compartiu aquesta història

L’Scrapbook és una tècnica de manualitats que realitza composicions amb fotografies, papers, i altres elements embellidors per configurar àlbums, layouts i un llarg etc. A Sant Feliu de Guíxols comptem amb l’Associació Scrapmaniàtics; responsables de l’organització de la fira del mateix nom que es porta a terme pels volts del mes de setembre i d’una exposició d’elements fets amb aquesta tècnica al pati de l’Ajuntament entre d’altres activitats.
En Quim Díaz és un dels seus membres i, a més a més de pertànyer a l’associació, és una figura força reconeguda dins del mon de l’scrapbook. Imparteix tallers i cursos per ensenyar a practicar aquesta disciplina per molts pobles i ciutats (ha fet tallers a Sant Feliu de Guíxols, Castell d’Aro, La Bisbal, Figueres, Calonge, Palamós, L’Escala, Torelló, Girona, Barcelona, Castelldefels, Vic, Badalona, Riudellots, i un llarguíssim etc.).
Però des del passat 2012, també passeja les seves ensenyances en aquesta matèria fora de Catalunya; el passat mes d’octubre ja va ser a Madrid fent 3 tallers diaris durant 4 dies al palacio de Cristal, i fa pocs dies ha tornat de Bilbao de fer-hi també 3 tallers diaris durant 4 dies al Bilbao Exhibition Center. La propera cita la té a Saragossa els propers 22, 23 i 24 de febrer i la següent a Valencia el 19, 20 i 21 d’abril. Això és possible gràcies a Innspiro, empresa catalana distribuïdora de Basic Grey, Fiskars i Sizzix entre d’altres marques de material per practicar l’scrapbook que està apostant molt fort per aquesta tècnica de manualitats i la seva difusió, amb la que el guixolenc Quim Díaz hi col·labora com a professor i dissenyador de projectes freelance.
A part dels diferents cursos i tallers, podeu seguir les activitats d’en Quim Díaz i conèixer una mica més què és l’scrapbook al seu blog: www. cosesdscrap.blogspot.com, també col·labora amb la revista Scrapbook Magazine i forma part de l’equip de disseny de Kits de Somni, un portal web dedicat a l’scrapbook.
La bona acollida d’aquestes activitats per tot arreu confirma l’escalada que viu el món de l’oci creatiu i la corrent del “fes-t’ho tu mateix” (DIY). El que tradicionalment es coneix com manualitats, experimenta en els últims anys un rentat de cara, amb nous dissenys, noves tendències i nous públics.

 

 

El més llegit

I després