I després

Nova biblioteca digital

Compartiu aquesta història

Ara, des de casa, amb el vostre carnet de biblioteca, podreu tenir accés als recursos electrònics que ha subscrit la Subdirecció General de Biblioteques per tal que des del vostre ordinador pugueu accedir gratuïtament a aquests continguts les 24 hores els 365 dies de l’any.
Teniu a la vostra disposició una acurada biblioteca digital per trobar, de manera ràpida i segura, informació de qualitat: enciclopèdies, revistes, temes de salut, economia o d’àmbit legal.
Els recursos que ara estan disponibles són:

* Mienciclo Universal: plataforma que dóna accés a diverses obres de referència en llengua castellana: Història Universal, Història Gràfica del s. XX, Geografia Universal…

* VLEX: Base de dades jurídica que conté la legislació (autonòmica, estatal i europea) i la jurisprudència a text complet dels Tribunals Suprem, Constitucional, Superiors de justícia i Audiències Provincials.

* Quiosc.cat: Accés en format interactiu i multimèdia a més de quaranta revistes en català de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).

* Ocenet empresa: Base de dades adreçada a estudiants i a professionals dels àmbits de l’economia i les ciències empresarials.

* Ocenet Aula de Padres: Base de dades específicament desenvolupada per als pares i elaborada amb els continguts de l’editorial Océano.

* Ocenet Salud y Medicina: Base de dades en castellà de l’editorial Océano que amb una visió divulgativa conté informació sobre anatomia, medicina, nutrició i salut en general.

* Iconoce: Base de dades documental elaborada per la empresa Sarenet que recupera les edicions digitals dels principals diaris espanyols i estrangers des de 2001.

* Enclyclopaedia Britannica On-line (BOL): Versió electrònica de l’Enciclopèdia Britànica, considerada la font de referència per excel·lència. El seu contingut és en anglès.

* Britannica Image Quest: Nou recurs de la prestigiosa Encyclopedia Britannica, que amb associació amb el més importants proveïdors d’imatges del món: GettyImages, National Geographic Society, Oxford Scientifics… han creat un banc multidisciplinari de més de 2 milions d’imatges.

* L’Enciclopèdia: Projecte digital del Grup Enciclopèdia Catalana que permet la consulta a l’Enciclopèdia, al Gran Diccionari de la Llengua Catalana, a la Hyperencyclopaedia (els articles de temàtica catalana de la GEC traduïts a l’anglès) i també a altres diccionaris especialitzats del mateix grup.

Hi podeu accedir des de la web de Biblioteques Públiques de Catalunya o des del banner “Biblioteca digital” que hem afegit a la banda dreta de la web de la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols.

Veu David Hernandez (Biblioteca Octavi Viader i Margarit):

[audio:http://www.rsf.fm/audio/david_hernandez_biblio_digital.mp3]

El més llegit

I després