I després

La Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols se suma a la difusió dels Premis Nacionals de Cultura 2021

Compartiu aquesta història

Fins al proper 24 de maig trobareu al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, l’exposició ‘Premis Nacionals de Cultura 2021’. Amb especial atenció a Narcís Comadira, escriptor i artista, i Maria Contreras, fotògrafa, tots dos estretament vinculats a Sant Feliu de Guíxols. La mostra està organitzada pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Un total de 14 biblioteques de tota Catalunya exhibeixen aquesta exposició aparador per fer una immersió en la trajectòria professional dels guardonats d’enguany.

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per tal de promoure la figura i obra dels guardonats amb els Premis Nacionals de Cultura.

Amb la finalitat de promoure els Premis Nacionals de Cultura, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CONCA) i el Departament de Cultura iniciaran un seguit d’accions a través de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya per tal de difondre la figura i obra dels seus guardonats.

L’objectiu és donar-los a conèixer i apropar-los a la ciutadania més enllà de l’acte de proclamació i lliurament del guardó.

També es convidarà als usuaris de les biblioteques a participar en un concurs amb preguntes sobre els Premis Nacionals de Cultura 2021. Els guanyadors rebran llibres i obres artístiques vinculades a cada un d’ells, concretament seran el darrer llibre de Narcís Comadira, Els moviments humans, d’Edicions 62; el llibre Els focs de Sant Joan, de Robert Gerhard, de la col·lecció Dansàneu Publicacions; el llibre Els Català, fotògrafs d’un segle, coedició de Rafael Dalmau Editor i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; un quadre interactiu de Mónica Rickić o una fotografia original signada de Maria Contreras.

 

El més llegit

I després