I després

Ja us podeu apuntar a la formació de socorrisme en instal.lacions aquàtiques del Servei d’Ocupació Municipal

El Servei d'Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols promou una formació en socorrisme aquàtic amb titulació oficial del Certificat de Professionalitat de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques, Nivell 2.

Compartiu aquesta història

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols promou una formació en socorrisme aquàtic amb titulació oficial del Certificat de Professionalitat de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques, Nivell 2.

El curs està dirigit a persones interessades en el sector, sigui quina sigui la seva situació laboral, està 100% subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i capacita per treballar en instal·lacions aquàtiques de tot Catalunya i l’Estat espanyol.

Es tracta d’una formació teòrica-pràctica que s’inicia el 10 de gener i té una durada de 370 hores amb pràctiques professionals no laborals.

Els requisits per accedir-hi són: tenir la titulació d’ESO, 18 anys i fer una prova de nivell mínim amb una entrevista personal. Les places són limitades a 15 persones.

Per a més informació i preinscripció podeu trucar al 672 371 690 o accedir a través del seu web fent clic aquí.

El més llegit

I després