I després

El llibre sobre El Carrilet de SFG es presentarà al Tinglado del port aquest divendres

Compartiu aquesta història

El proper divendres, 29 de juliol, a les 21:00 h, es presentarà al Tinglado del port de Sant Feliu de Guíxols el llibre Del Tren de Sant Feliu de Guíxols d’ Ignasi de Blas i Vilà, en una edició que ha realitzat Josep Mª Vicens Batet.

A l’acte hi participaran l’alcalde Joan Alfons Albó; el vicealcalde Pere Albó, el president de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de les Comarques Gironines; Ignasi Griñón i el propi editor, Josep M. Vicens.

Com ja havíem informat en una anterior entrada d’aquest web, el llibre fa un repàs a la història del Carrilet- des de la seva inauguració fins al tancament de la línia- des de la visió d’un treballador del tren i a on s’hi troben dades, personatges, anècdotes i fets relacionats amb el tren

Els textos del llibre van ser publicats en diferents capítols en el setmanari Àncora entre el 6 d’abril de 1989 i el 20 de juny de 1991, quan es complien els vint anys de la clausura del tren..

L’acte tindrà lloc al Tinglado del port, que ha d’allotjar el nou centre d’interpretació sobre les vies verdes (les antigues vies de ferrocarril reconvertides en vies tranquil·les per caminar o gaudir-les en bicicleta). Serà una obertura parcial d’aquest centre, on ja es podran contemplar les peces de l’antic ferrocarril restaurades. La inauguració oficial d’aquest centre es contempla per la tardor (mitjans d’octubre) però ja es podrà veure la remodelació amb la presentació d’aquest llibre en un espai adient per a l’ocasió.

 

El més llegit

I després