I després

El CEM celebrarà el 70è Aplec del Montclar el 15 de desembre

El Centre Excursionista Montclar (CEM) anuncia el 70è Aplec del Montclar pel 15 de desembre de 2019. És una activitat gratuita i tothom qui vulgui pot apuntar-s’hi a través del mail obertmontclar@gmail.com o bé trucant al 658837199.

Compartiu aquesta història

El Centre Excursionista Montclar (CEM) anuncia el 70è Aplec del Montclar pel 15 de desembre de 2019. La secció d’excursionisme obert sortirà des de l’Urbanització Casa Nova a les 8:30 i faran unes 6 hores d’excursió , passant pels camins de l’Ardenya per acabar pujant al Montclar. Pels qui vulguin participar en familia i desitgin una ruta més suau també podran participar-hi amb la secció d’Excursionisme Familiar, que es trobaran a les 9:30h a l’aparcament Gaziel. Com cada any, un cop arribats hi haurà esmorzar, es canviarà la senyera i els nens faran un petit pessebre de figures de fang. Enguany, però, com a novetat hi haurà un petit concert.

És una activitat gratuita i tothom qui vulgui pot apuntar-s’hi a través del mail obertmontclar@gmail.com o bé trucant al 658837199.

El més llegit

I després