Aquest divendres a La Casa Irla presentació del grup “Lauma”

La Casa Irla presenta aquest divendres dia 25 de març a les 22 h el concert del grup LAUMA.

Lauma és una formació de pop delicat que fa un any i mig van editar el seu primer disc Portraits.
Lauma s’ha presentat en format de trio, amb Laura Matamala a la veu, David Bayés al contrabaix i Jaume Martínez a la guitarra. Un nou format que ha fet les delícies dels assistents que poden repassar les cançons d’aquesta banda badalonina, a més de descobrir nous temes. Un concert que s’adequa a l’espai, creant un clima tranquil i personal, escoltant unes cançons que parlen de la vida, de les aventures quotidianes que dia rere dia vivim.
En format de trio, Lauma sona diferent, sona a pop amb aires de jazz, amb una guitarra que ens marca el camí a seguir, un contrabaix que ens marca el ritme i la fantàstica veu de Matamala que acaba sent la millor acompanyant en aquesta aventura sonora. Badalona compta amb un teixit musical i artístic destacat i Lauma n’és un exemple, de bona música i de feina ben feta.

Actualment amb aquesta nova formació acústica està treballant en el seu segon disc. Un treball que sortirà a mitjans de l´any 2011 amb alguns canvis importants, com per exemple l´idioma de totes les cançons, que serà en català.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació