I després

Aquest divendres a La Casa Irla presentació del grup “Lauma”

Compartiu aquesta història

La Casa Irla presenta aquest divendres dia 25 de març a les 22 h el concert del grup LAUMA.

Lauma és una formació de pop delicat que fa un any i mig van editar el seu primer disc Portraits.
Lauma s’ha presentat en format de trio, amb Laura Matamala a la veu, David Bayés al contrabaix i Jaume Martínez a la guitarra. Un nou format que ha fet les delícies dels assistents que poden repassar les cançons d’aquesta banda badalonina, a més de descobrir nous temes. Un concert que s’adequa a l’espai, creant un clima tranquil i personal, escoltant unes cançons que parlen de la vida, de les aventures quotidianes que dia rere dia vivim.
En format de trio, Lauma sona diferent, sona a pop amb aires de jazz, amb una guitarra que ens marca el camí a seguir, un contrabaix que ens marca el ritme i la fantàstica veu de Matamala que acaba sent la millor acompanyant en aquesta aventura sonora. Badalona compta amb un teixit musical i artístic destacat i Lauma n’és un exemple, de bona música i de feina ben feta.

Actualment amb aquesta nova formació acústica està treballant en el seu segon disc. Un treball que sortirà a mitjans de l´any 2011 amb alguns canvis importants, com per exemple l´idioma de totes les cançons, que serà en català.

El més llegit

I després