En un context extraordinari, Sant Feliu de Guíxols encara una Festa Major 2020 diferent, amb mesures de seguretat per a fer front a la crisi sanitària però amb essència de diversió. Pregó, concerts, gegants, focs artificials… totes les activitats s’han adaptat a la nova situació per poder fer gaudir als ganxons d’aquesta celebració. Els concerts i la majoria d’activitats se celebraran a l’espai del Guíxols Arena, una zona preparada pel Festival de la Porta Ferrada i, per tant, adaptada per seguir aquestes mesures de seguretat.

Els actes comencen aquest mateix dijous dia 30 de juliol amb la Gran Cantada de Cançó de Taverna amb la participació del cantautor Sé, la Colla Jacomet, el Son de l’Havana i les Anxovetes. El concert tindrà lloc al Guíxols Arena a les 22h.

Divendres dia 31 de juliol tindrà lloc el Pregó de la Festa Major a càrrec de Ràdio Sant Feliu, en motiu del seu 40è aniversari acompanyats dels Gegants que donaran el tret de sortida de la festa amb un ball. A la nit, actuarà l’Orquestra Di-versiones, que van exhaurir les entrades en pocs dies, i es podrà seguir el concert en directe a Televisió Costa Brava.

Un cop engegats els motors de la Festa Major, durant tot el cap de setmana i fins el dijous 6 d’agost se celebraran diversos actes i activitats de Festa Major: concert de sardanes, focs artificials des del balcó, concerts, missa, entres altres. Podeu consultar tota la programació a guixols.cat/festamajor

En les activitats on hi ha presència de persones, s’estableixen aforaments limitats per tal d’adequar-se a les mesures sanitàries i, per tant, caldrà reservar seient a tots els actes on es vulgui participar. Per tant, caldrà el pas imprescindible de la reserva prèvia. Les entrades es poden adquirir clicant aquí o bé dirigint-se a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols.

Per altra banda, Colla Gegantera Ganxona ofereix enguany una activitat molt especial. Durant els dies de Festa Major podreu trobar els capgrossos exposats pels diferents aparadors dels comerços del centre de Sant Feliu de Guíxols. Tindreu un “passaport” per anar descobrint on els podreu trobar i us posaran un segell a cada establiment. Quan tingueu aquest passaport completat haureu de dur-lo a l’Oficina de Turisme i, passada la Festa Major, es farà un sorteig on es repartiran premis.

Com a novetat també, enguany la Festa Major acabarà el dia 6 d’agost amb la gala final del Concurs de Curtmetratges ‘Mobilfilms’, emmarcat dins el certàmen de pantalla gran. Un concurs estrenat aquest any amb l’objectiu que tothom qui en tingui ganes enregistri un curtmetratge de 2 minuts amb el mòbil, participi al concurs i pugui optar als premis que s’ofereixen. 

Tota la informació la trobareu a guixols.cat/festamajor