El periodista Toni Cruanyes presenta el seu darrer llibre “Un dels nostres”, a la Casa Irla, aquest proper dissabte 5 de setembre a les 7 de la tarda. En aquest llibre explica els secrets de darrere del Telenotícies des del referèndum de l’1 d’Octubre fins al judici al Tribunal Suprem. També parla sobre la tensió viscuda per les amenaces continuades contra TV3.

Segons explica el periodista, retransmetre dia rere dia les vicissituds del procés de Catalunya, i fer-ho sota atacs constants esdevé, des del seu punt de vista, l’examen definitiu de la seva carrera professional.

Cruanyes també explica “el paisatge després de la batalla, la nit del 27 d’octubre de 2017. En acabat de viure i d’haver retransmès en directe la votació al Parlament i el moment solemne de la declaració d’independència, torno a la redacció per trobar-me un escenari buit i trist. Ordinadors en negre, paperassa a terra, una taula amb restes d’entrepans, pantalles de televisió engegades i la foscor de la nit colant-se pels finestrals”.

La regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, assistirà a l’acte i serà també l’encarregada de presentar el llibre.

Des de la Casa Irla recorden que a causa de l’excepcionalitat del moment, degut a la Covid-19, l’aforament serà limitat a la meitat de la capacitat, s’hauran de desinfectar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada del local i serà obligatori l’ús de la mascareta.