L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha vist obligada a anul·lar l’espectacle Píndoles de microteatre fora del teatre, programat pel 14 de novembre de 2020 a Sant Feliu de Guíxols. La situació de pròrroga de les restriccions en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de Covid-19 ha portat a cancel·lar l’esdeveniment.

Organitzat pel Teatre Auditori Narcís Masferrer, la funció constava de tres actuacions de curta durada per a un nombre reduït d’espectadors en indrets singulars de Sant Feliu. Formava part del certamen de teatre professional Guíxols Escena i ja es va haver de posposar la primavera passada pel context d’emergència sanitària. Ara, l’espectacle queda definitivament suspès i en breu es procedirà a la devolució de l’import de les entrades.

Retorn dels diners de les entrades

Per a les entrades adquirides online a través de la plataforma Codetickets, el reemborsament s’efectuarà al mateix número de compte per mitjà del qual es va fer la compra. El retorn es farà els propers dies.

Pel que fa als tiquets adquirits físicament a la taquilla de l’Oficina de Turisme, la devolució es farà també presencialment amb el mateix sistema de compra i amb cita prèvia. Tant per a les entrades comprades en efectiu com per a les adquirides amb targeta s’haurà d’acreditar la devolució amb el retorn dels tiquets. Per a les comprades amb targeta, a més, el retorn de l’import s’haurà de fer a través de la mateixa targeta de compra.

Si disposeu d’entrades comprades a taquilla, aviat rebreu un correu electrònic o trucada per a informar-vos de la data en què podreu fer la devolució. Per a qualsevol qüestió us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Cultura del consistori trucant al telèfon 972 82 01 67 (horari d’atenció: de 9:00 a 14:00 hores) o bé escrivint un e-mail a l’adreça cultura@guixols.cat, indicant com assumpte DEVOLUCIÓ ENTRADES + NOM.