El Consell Comarcal del Baix Empordà ha engegat el programa SOM Singulars per a aquest any 2020, dirigit a joves de la demarcació que no tinguin feina ni estiguin cursant estudis. Es tracta d’una iniciativa per a orientar, formar, donar suport i fomentar la inserció laboral a joves d’entre 16 i 29 anys que constin com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball i siguin beneficiaris del programa de Garantia Juvenil.

En total seran 30 els joves seleccionats per a aquest projecte. La durada és d’11 mesos, i al llarg de tot aquest temps el jovent rebrà formació ocupacional i també formació professionalitzadora d’un ofici, sempre segons els seus interessos i també en sintonia amb el mercat laboral real del Baix Empordà. La iniciativa també inclourà visites a empreses, activitats socials, culturals i cíviques, intermediació laboral, tutories individuals i grupals de recolzament i seguiment laboral. A més, la principal novetat d’enguany és que s’ofereixen formacions a mida i es poden fer pràctiques no laborals en una empresa.

Si hi esteu interessats o simplement en voleu més informació, podeu dirigir-vos telefònicament al Consell Comarcal, trucant als números que apareixen al cartell de sota, o bé visitant la pàgina web www.baixemporda.cat.

Som Singulars