Aquest divendres dia 9 d’octubre de 2020 s’ha entregat oficialment el premi a la guanyadora del sorteig emmarcat dins la campanya de conscienciació del plàstic ‘Guíxols Redueix’. La guanyadora ha estat: Linda Sidorenko.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va promoure aquest concurs on, per participar-hi, calia enregistrar un vídeo elaborant una recepta d’aprofitament amb productes del mercat i es així podía optar al premi, que consisteix en un val de 150 euros per bescanviar en les parades del Mercat cobert municipal.

La regidora de comerç, Sònia Bartumeu, ha fet l’entrega oficial del premi a la guanyadora a la Sala de Sessions de l’Ajuntament i ha explicat que ‘aquest mes de setembre vam iniciar aquesta campanya, ‘Guíxols Redueix’, amb amb l’objectiu de reduir el consum de bosses de plàstic i dels envasos d’un sol ús a la ciutat. Ho hem fet amb accions com ara repartir bosses de cotó a la ciutadania, per tal que deixin d’utilitzar les de plàstic quan vagin a comprar i també amb aquest concurs, que alhora ha ajudat a promoure el comerç local’.