L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que ja estan plenament operatius quatre punts de recàrrega de vehicles elèctrics al municipi. Dos d’ells són nous; un s’ubica al passeig dels Guíxols, i l’altre, al carrer Jaume I, i tenen una velocitat de càrrega ràpida. Els altres dos punts, de càrrega semi-ràpida, estan instal·lats a Sant Feliu de Guíxols des del 2018. Se situen, respectivament, al carrer Mas Trempat i al pàrquing de l’estació de busos.

D’aquesta manera, la població guixolenca es converteix en un dels municipis de Catalunya amb la ràtio més alta de punts de càrrega de vehicles elèctrics per habitants. El consistori de la ciutat defensa que es tracta d’una acció més per a fomentar la mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Els quatre punts de recàrrega elèctrica s’han instal·lat amb els ajuts aportats per l’Institut Català de l’Energia, òrgan que depèn de la Generalitat de Catalunya, i dins del marc del Pla d’acció per al desplegament d’Infraestructures de Recàrrega per als Vehicles Elèctrics a Catalunya (PIRVEC 2016-2019).