L’Agència Catalana de Turisme, òrgan de la Generalitat, ha impulsat una campanya per a promoure el turisme familiar en una trentena de destinacions, entre les quals s’hi troba Sant Feliu de Guíxols. La iniciativa busca atraure turisme interior, tant de Catalunya com de la resta d’Espanya, per a les gairebé 30 poblacions catalanes que tenen el distintiu de destinació turística per a famílies.

Segons ha informat la mateixa agència, la campanya publicitària se centra principalment en mitjans digitals i xarxes socials. Un dels punts forts de la iniciativa, per exemple, és un nou espai que s’ha obert al portal web de referència del turisme català www.catalunya.com, dedicat precisament al turisme familiar arreu del principat. És en aquesta pàgina on s’hi poden consultar actes i esdeveniments, particularitats de cada destinació, allotjaments i establiments de restauració i un llarg etcètera.

Actualment a Catalunya hi ha 27 municipis certificats dins del programa familiar de la Generalitat. Sant Feliu de Guíxols és una d’elles, classificada amb la certificació de ‘Platja en família’, entre 18 destinacions més, com ara Lloret de Mar, Roses i Salou.