Per motius de seguretat i d’acord amb les noves restriccions per a la contenció de la COVID-19, l’organització del Passatge del Terror ha decidit ajornar l’activitat per als propers dies 20, 21 i 22 de novembre de 2020. L’horari serà d’entre les 20:00 i les 22:00 hores de la nit.

Sant Feliu de Guíxols havia previst per al cap de setmana de Tot Sants i Halloween el ja consolidat Passatge del Terror, una activitat organitzada per l’Associació de Festes Ganxones i que ve acumulant un gran èxit any rere any. En aquesta ocasió, i per raons de seguretat i prevenció, l’esdeveniment s’ajorna uns dies, però tindrà lloc com sempre als exteriors dels Jardins del Monestir, i comptarà amb totes les mesures pertinents contra la propagació de la COVID-19.

“Considerem que el més oportú és aplaçar el Passatge del Terror”, comenta la presidenta de l’Associació de Festes Ganxones, Marce del Río. “Sí que és cert que vam estar valorant l’opció de cancel·lar-lo definitivament”, explica la mateixa del Río, però sosté que “creiem necessari fer un últim intent, sobretot tenint en compte que enguany destinarem els beneficis econòmics a la campanya de Nadal de la Creu Roja“. “A veure si aquestes setmanes de marge que ens hem donat serveixen per a rebaixar el nivell de contagis i poder celebrar l’activtat”, diu la portaveu de l’entitat organitzadora.

Marce del Río també exposa que la plataforma d’entrades Codetickets, a través de la qual es van posar a la venda els tiquets anticipats, “ja s’ha posat en contacte amb tots els compradors”. “Tenim la sort que en la majoria dels casos la gent ha optat per aprofitar l’entrada per a la nova data“, diu del Río, que conclou que “segurament ha pesat el fet de voler destinar els diners a una bona causa com ho és la Creu Roja”.


La nova data també inclourà totes les mesures de seguretat

Entre d’altres aspectes, l’aforament del passatge serà limitat, estarà controlat i registrat, d’acord amb la normativa que Generalitat de Catalunya estableixi en cada moment. Així mateix, s’haurà de respectar en tot moment la distància interpersonal i és per aquest motiu que el terror que l’entitat ha preparat per enguany té molt més component psicològic. També serà d’obligat compliment l’ús de la mascareta al llarg de tota l’activitat.

L’entrada té un preu de 3€ i es pot comprar a través de la plataforma codetickets.com o bé físicament a la Llibreria Nobel o la Perruqueria Neus Patón. L’organització ha explicat que enguany els diners recaptats aniran destinats a la Creu Roja.