66 vehicles abandonats retirats de la via pública pel consistori de Sant Feliu els darrers mesos. Aquesta és la dada que va donar l’Alcalde de la ciutat, Carles Motas, a l’últim programa de Ràdio Sant Feliu Línia amb l’Alcalde, el passat 12 de novembre. I és que, segons informa el consistori, a Sant Feliu de Guíxols s’està treballant per a retirar turismes abandonats per tal de “deixar espai a vehicles en funcionament” i també per a “netejar la imatge de la via pública”, comentava Motas a la sintonia de l’estació municipal.

“Si es detecta que l’estat d’un vehicle abandonat és insuficient com per poder tornar a circular, es tracta com un residu sòlid”, explicava el mateix batlle. “Es porta al dipòsit municipal i encarreguem a una empresa que traslladi tots els automòbils d’aquestes característiques perquè siguin destruïts”. Lligat a això, l’alcalde guixolenc advertia que “els 66 vehicles en qüestió ja es van portar al dipòsit en el seu moment”, però “tenim localitzats bastants cotxes més abandonats a la via pública” i, per tant, “aquesta xifra augmentarà els propers dies”.

En referència a aquests automòbils ja localitzats, Carles Motas aclaria que “porten una enganxina groga perquè estan en tràmit de ser retirats”. I si bé la prioritat són els cotxes que “ocupen la via pública”, l’alcalde de Sant Feliu afegia que “estem fent igualment el tràmit i seguiment per a poder eliminar vehicles abandonats que hem detectat en d’altres espais, que queden més amagats”. “La voluntat és retirar els cotxes dels carrers, descampats… Continuarem fent net pel que fa a vehicles abandonats”, concloïa el mateix Motas.