Des de l’emissora municipal Ràdio Sant Feliu estem d’enhorabona perquè aquest 2020 arribem als nostres 40 anys de trajectòria. És per aquest motiu que l’estació, principal altaveu de les notícies locals de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, serà enguany l’encarregada del pregó de Festa Major de la població guixolenca.

En concret, l’acte de tret de sortida de la festivitat local serà divendres 31 de juliol a partir de les 20:30 hores. El pregó s’iniciarà a aquesta hora, en viu, a l’escenari del Guíxols Arena, però per a qui no hi pugui assistir, sapigueu que podreu seguir-lo a través de Televisió Costa Brava, que en farà una transmissió en directe.

L’entrada al recinte és gratuïta, però cal haver-ne reservat seient amb antelació bé a través de l’apartat de Festa Major de la web municipal, bé acostant-vos a l’Oficina de Turisme, als baixos del Monestir.


La nit seguirà amb més ‘di-versió’ que mai

Per al pregó que encapçalarà el personal i expersonal de Ràdio Sant Feliu encara hi ha tiquets disponibles; ara bé, els qui van fer sold out ja fa dies són l’Orquestra Di-versiones. La banda de covers empordanesa es farà amb l’escenari del Guíxols Arena després del mateix pregó, a partir de les 23:30 hores de la nit. Igual que amb el pregó, qui no tingui opció d’acudir-hi presencialment podrà seguir l’actuació en directe per Televisió Costa Brava.