Arriba a Sant Feliu de Guíxols la primera edició d’un mercat de segona mà. Dissabte, 19 de desembre, el Guíxols Arena acollirà els conciutadans de la població guixolenca que vulguin comprar i/o vendre productes de segona mà. La participació al mercat serà gratuïta i l’esdeveniment es farà des de les 9:00 hores del matí fins a les 14:00 hores del migdia.

L’activitat, fruit d’una iniciativa ciutadana, permetrà la compra-venda de tot tipus d’elements: roba, llibres, mobles, joguines, etc. No estaran permesos, però, els productes d’alimentació, i els particulars de Sant Feliu de Guíxols que en vulguin formar part hauran d’inscriure’s gratuïtament trucant o escrivint un missatge al 637 17 22 82. Això sí, cadascú haurà de portar-se la seva pròpia taula i s’haurà de respectar en tot moment les múltiples mesures de seguretat adoptades per a evitar la propagació de la Covid-19.

En aquest sentit, les parades hauran de disposar de gel hidroalcohòlic, de la mateixa manera que els dependents de cada estand s’hauran de posar guants. També caldrà respectar una distància mínima de dos metres entre parada i parada, i en tot moment no estarà permesa la formació d’aglomeracions de gent.