L’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols té disponibles algunes places pel curs 2020-2021. El director del centre, Luís González, explica que “degut a la Covid, aquest any hem tingut una davallada de matrícules respecte al curs passat. Alguns alumnes ens han dit que pensen matricular-se una mica més tard, per tant tenim algunes places”.

Des del centre es volen promocionar, sobretot, els alumnes FB1 de 6 anys i que comencen a l’escola: “tenim places disponibles de saxo, flauta, violí, violoncel, trombó o clarinet”.

A més, ja dirigit a uns alumnes més grans i amb un perfil més personalitzat, hi ha disponibles places de guitarra, piano i piano modern, a més de l’opció d’anar a agrupacions de coral, combo o orquestra “per participar fent música col·lectiva”, recorda el director.

Podeu demanar més informació a través de mail a escolamusica@guixols.cat o trucant durant la tarda al 972 82 13 93. També es pot demanar informació presencial a les tardes de 15.30 a 20 hores o els dimecres i dijous, també al matí, de 10 a 13 hores.

Trobareu també més informació al seu web clicant aquí.