Gran participació, un any més, en les classes de ioga a la platja gran de Sant Feliu que han finalitzat aquest dijous 3 de setembre. Aquest any, per primera vegada, s’han impartit també a la platja de Sant Pol. Les sessions, gratuïtes, han anat a càrrec de l’Espai Ganesha de Sant Feliu.

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, comenta que aquestes sessions ja estan “totalment consolidades a la ciutat, cada any tenen moltíssimes persones que hi van” i que enguany, “malgrat la Covid, s’han pogut continuar fent amb totes les mesures de seguretat i la gent hi ha continuat sent fidel”.

La regidora ha recordat que “seguint amb totes les mesures de seguretat, veiem que totes les activitats, amb esforç, es poden tirar endavant”   

Cesc Quílez, de l’Espai Ganesha, ha destacat que aquest any “sense esperar-ho, ha estat el millor any”, amb algunes classes que han arribat fins a les 100 persones, mantenint en tot moment les distàncies i mesures de seguretat necessàries.

També ha destacat que “donades les circumstàncies, el fet que hi haguessin més de 100 persones, ha estat una lliçó per tots, perquè la gent venia de manera molt cívica, molt prudent”.

Sobre l’estrena de les classes a la platja de Sant Pol, ha afirmat que la valoració és “fantàstica”, arribant a la setantena de participants. Finalment ha volgut destacar que aquestes classes de ioga són “per a tothom, no és un ioga exclusiu per gent molt flexible o que faci esport”.