Aquest dimarts 4 d’agost de 2020, a més dels focs artificials des de casa, en el marc de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols es podrà gaudir del concert de ‘Yo suspendí EGB’ al Guíxols Arena. Un espectacle de versions per a fer cantar i divertir a tothom amb la música dels 70, 80, 90 i 2000. Un concert per gaudir les cançons de tota la vida deixant-se endur pels hits i records d’anys enrere.

El concert tindrà lloc al Guíxols Arena. Es faran dues sessions de l’espectacle ‘Yo suspendí EGB’: el primer a les 20h amb un concert de tarda i després, a les 23:30h, el concert de nit.

Recordeu que tant per a la primera sessió com per el segon concert de nit, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ofereix una línia de bus gratuïta, tant de pujada com de baixada de la ciutat. De pujada, el bus surt del Monestir cada 30 minuts i segueix les parades habituals de la línia de Montdela fins arribar a la rotonda dels Mossos d’Esquadra.

Per a la primera sessió de ‘Yo suspendí el EGB’, els busos de pujada al Guíxols Arena seran de 18h a 20h de i de tornada seran de 21h a 22h. Per a la segona sessió del concert, els busos de pujada seran de 22h a 23h i els busos de tornada començaran quan acabi el concert i durant una hora.

Les entrades són gratuïtes però CAL RESERVAR SEIENT. Podeu fer-ho clicant aquí.