L’incendi en un edifici del carrer Monestir, a Sant Feliu de Guíxols, ha deixat aquesta matinada tres intoxicats per fum. Segons ha informat l’Agència Catalana de Notícies (ACN), el foc s’ha originat a la planta baixa d’un immoble de tres pisos i ha obligat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) a evacuar el bloc. Les tres persones afectades per inhalació de fum, que ja han rebut atenció mèdica, són les mateixes que s’han enfilat a la teulada de l’edifici per a refugiar-se del foc, des d’on els bombers els han pogut rescatar.

L’incendi ha començat a les 4:43 hores de la matinada. Els cossos d’emergències han pogut desallotjar els veïns de la primera planta i també han evacuat les tres persones que havien pujat fins a la teulada de l’immoble per a escapar del fum i les flames. Els bombers han donat el foc per controlat a les 5:23 hores i s’ha procedit a ventilar i revisar l’escala i els pisos afectats.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat vuit dotacions de bombers, efectius dels Mossos d’Esquadra i també de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols.