Torna, un any més, l’Encesa de Llums de Nadal a Sant Feliu de Guíxols. Aquesta vegada, però, serà telemàtica i cadascú l’haurà de seguir des de casa.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i Televisió Costa Brava s’han coordinat perquè l’esdeveniment que dona inici a la il·luminació nadalenca dels carrers i places de Sant Feliu enguany prengui forma de programa televisiu. Apunteu-vos el dia i l’hora: divendres, 4 de desembre de 2020, a partir de 19:20 hores del vespre. Sintonitzeu, llavors, TV Costa Brava als vostres televisors.

Aquesta setmana els alumnes de les escoles guixolenques rebran un retallable a partir del qual podran construir el seu propi polsador. L’objectiu és que cada infant des de casa seva pitgi aquest interruptor fet a mà quan els presentadors del programa de TV Costa Brava així ho indiquin. D’aquesta manera, entre tots i totes farem possible l’arribada del Nadal a Sant Feliu de Guíxols.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Sant Feliu, Sònia Bartumeu, comenta que l’encesa de llums és diferent a la d’altres anys “perquè ens hem hagut d’adaptar a les circumstàncies del moment”, però destaca que “el que realment és important és mantenir viu l’esperit nadalenc” i que “tots els nens i nenes de la ciutat participin gaudint del Nadal com ho fan cada any”.

Descarrega’t i imprimeix el teu polsador! ▼