Coincidint amb el primer aniversari de la seva obertura, l’Elke Spa Hotel de Sant Feliu de Guíxols va posar en marxa el seu primer esdeveniment solidari, que anava destinat a recaptar fons a favor de les residències de la gent gran de la ciutat.

Els propietaris de l’establiment, Viktor Marshev i Yulia Golubchikova, van fer l’entrega d’una urna amb 2.060 euros a les directores de les residències de la ciutat, gestionades per la Fundació Guíxols Surís, Ana Méndez i Mònica Sabat.

Els propietaris de l’establiment, Viktor Marshev i Yulia Golubchikova, acompanyats de les directores de les residències de la ciutat, Ana Méndez i Mònica Sabat, en el moment de l’entrga de la recaptació.

A l’acte hi van assitir l’Alcalde, Carles Motas, la regidora d’Acció Social, Laura Serrano, i la regidora responsable de direcció i coordinació de l’Àmbit d’Atenció a les Persones, Núria Cucharero. L’acte va tenir lloc el dimecres 29 de juliol de 2020 en el decurs d’un còctel a l’hotel, seguint totes les mesures de seguretat sanitàries establertes.

L’import donat prové íntegrament del fons solidari recaptat durant tres setmanes a través de donacions particulars i la venda de butlletes. Els diners es destinaran a comprar material divers per millorar la qualitat de vida del col·lectiu d’uns 200 usuaris i usuàries de les residències de la tercera edat de la ciutat.

La vetllada va estar amenitzada amb un sorteig de 15 regals cortesia de l’Elke Spa Hotel i d’altres 12 empreses espònsors i col·laboradores de l’esdeveniment. El sorteig es va retransmetre en directe a través de les xarxes socials de l’hotel i va ser vist per centenars de persones.