Després d’una pretemporada que començava el passat 30 d’agost en què el Guíxols ha estat jugant fora de casa amb 6 partits – 5 victòries i una derrota – tots contra rivals de 3a Catalana, aquest dissabte 3 d’octubre comença la lliga de 2a catalana grup 1 subgrup 1B al camp del Tordera.

Des del 13 d’agost, la nova Junta està encapçalada per Laia Bodro com a Presidenta, la primera en els 106 anys d’història de l’entitat, Joan Serra com a Secretari i Josep Martínez com a Tresorer.

La responsable de l’Entitat pel període 2020-2024, explica que inicien la nova temporada amb molta il·lusió, tot i les complicacions que la COVID19 ha generat en la gestió del dia a dia del Club i sobretot amb la incertesa de com es podrà desenvolupar la temporada.

A nivell esportiu la pretemporada ha estat molt positiva amb 5 victòries i 1 derrota i ha deixat molt bones sensacions de cara a iniciar la competició aquest dissabte 3 d’octubre al camp del Tordera.

Laia Bodro diu que per aquesta temporada es va decidir configurar una plantilla jove, te una mitjana d’edat de 24 anys i sobretot aposten fort pel talent de casa.

L’equip iniciarà la lliga amb 24 jugadors, dels quals la meitat són de Sant Feliu i la Vall d’Aro, un fet que els fa estar molt orgullosos i que de ben segur aproparà molt més el Guíxols a la ciutat. La incertesa que la pandèmia genera a nivell de competició fa que no es plantegin un objectiu concret durant la temporada 2020-2021, més enllà de competir al màxim i intentar estar el més amunt possible.