Des de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme s’han engegat un seguit d’iniciatives a Sant Feliu de Guíxols de cara al Nadal. Segons explica la seva presidenta, Alèxia Sánchez, aquestes són unes “accions per dinamitzar l’activitat econòmica urbana de la nostra ciutat”. A continuació podeu llegir totes les accions proposades, que s’allargaran fins els 25 de desembre.

·Un Nadal Solidari
Amb la col·laboració de la Creu Roja, cada comerç de Sant Feliu entregarà una joguina que els voluntaris passaran a recollir i la faran arribar als infants. Per altra banda, el banc dels aliments recollirà una bossa amb aliments a cada comerç per fer-la arribar als més necessitats.

·Aquest Nadal, tu il·lumines el barri
A la campanya Guíxols Gaudeix Nadal s’hi suma una acció a través de xarxes socials amb l’eslògan “Il·lumina el teu barri”, per motivar la compra en comerços de proximitat i ajudar a donar vida als barris de la ciutat.

·L’arbre de les il·lusions
Seguint l’èxit del Nadal passat, aquest any s’ha volgut repetir l’experiència adaptada als temps actuals i s’ha optat per fer un sorteig virtual entre tots els que comprin als comerços de Sant Feliu (siguin associats o no) i pengin la seva imatge a Instagram. Per participar cal tenir el compte públic, etiquetar a @guixolscomercturisme i @visitguixols, a més del hashtag #arbredelesilusions. Hi haurà cinc guanyadors de vals per valor de 200€ per gastar als comerços de la ciutat. El sorteig es farà el 28 de desembre i els guanyadors es comunicaran des del perfil de l’associació @guixolscomercturisme.