L’Associació Guíxols Comerç i Turisme de Sant Feliu de Guíxols ha presentat una nova campanya amb el nom de ‘Guíxols Shopping Week’ per la setmana del 25 al 30 d’agost amb l’objectiu d’incentivar el comerç local. Han publicat el següent un comunicat per explicar la proposta i convidar als establiments a sumar-s’hi:

Descobreix el comerç de proximitat i aprofita la setmana de descomptes i promocions del comerç de Sant Feliu.

Per participar a la Guíxols Shopping Week la data límit d’inscripció és el 20/08/2020. Cal comunicar-ho per correu electrònic a acccsantfeliu@gmail.com

Donada la situació d’excepcionalitat que vivim i per evitar aglomeracions concentrades en un mateix dia, Sant Feliu oferirà liquidacions d’estoc, ofertes i promocions durant la setmana del 25 al 30 d’Agost.

D’aquesta manera aprofitarem l’afluència de visitants de la darrera setmana d’Agost.

Les ofertes i promocions s’hauran de tenir dins el mateix establiment o utilitzant l’ocupació de via pública que ja te assignada cada establiment, i sempre que sigui necessari, es farà l’estudi de protocols, distàncies i circulació de persones pels espais públics.

En el cas dels restaurants podeu adherir-vos a la campanya oferint un menú amb el nom de la campanya, si ens ho comuniqueu en farem difusió de la mateixa manera que amb els comerços.

Us volem agrair la vostra col·laboració en aquesta situació i per haver de fer tota la preparació a poc més d’una setmana vista, a l’espera de com van avançant els esdeveniments.

L’associació es farà càrrec de tota la promoció i comunicació de l’esdeveniment fent referència als establiments participants.

–          Socis Col·laboradors: Gratuït

–          No socis: 20 € destinats a la promoció de l’esdeveniment