Compte enrere per al Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones d’aquest 2020. Si bé la diada del 25-N, ja consolidada a Sant Feliu de Guíxols amb marcat caràcter reivindicatiu, enguany compta amb un bon grapat d’actes principalment virtuals, també n’hi ha que es mantenen presencials, com l’exposició Perquè no som iguals.

Es tracta d’una mostra fotogràfica que es podrà visitar del 27 de novembre al 13 de desembre a l’Antic Hospital. Iniciativa del SIAD i el Punt Jove i amb la col·laboració de Càritas, l’Escola d’Adults, el SAI i el Museu d’Història, l’exposició es fonamenta en els testimonis de dones que han viscut en primera persona les dificultats afegides de la vida pel simple fet de ser dones. Complicacions en molts àmbits, com ara a l’hora d’independitzar-se econòmicament o en la recerca de feina. Amb la mostra es vol denunciar el fet que ser diferents es converteixi en una cursa d’obstacles.

L’entrada a l’exposició serà gratuïta i estarà oberta a tothom. Dins de la franja temporal ja mencionada, la sala serà visitable divendres de 17:00 a 20:00 horesdissabtes d’11:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores i també diumenges i festius d’11:00 a 14:00 hores. Per a la seguretat de tots, i davant del context sanitari del país, la sala disposarà de control d’aforament i de dispensador de gel hidroalcohòlic a l’entrada.