L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha engegat, a través del Servei de Comerç de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, i comptant amb la col.laboració del teixit comercial de la ciutat, una iniciativa que consisteix en l’ornamentació dels carrers amb activitat comercial del municipi.

L’objectiu és millorar la imatge del centre comercial urbà de la ciutat, a més de millorar la qualitat de l’experiència del passeig que facin els vianants per Sant Feliu. La temàtica que s’ha escollit ha estat la marinera. Aquesta actuació és una acció més que s’afegeix a les que l’Ajuntament està duent a terme per potenciar l’activitat econòmica al municipi, com també el consum local.

A aquesta proposta s’afegeix a campanyes com el Guíxols Gaudeix, que pretén incentivar el consum als establiments locals, fomentant que les compres o els consums en serveis es facin a Sant Feliu de Guíxols.

També s’afegeix als ajuts a les activitats econòmiques afectades per la declaració de l’estat d’alarma provocada per la Covid19, unes iniciatives englobades dins el Pla de Contingència i Recuperació xifrat en més 1,2 milions d’euros.