L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha agraït la tasca dels guies locals que han participat aquest estiu, els mesos de juliol i agost, en la campanya Guíxols Experience, que ha arribat a la quarta edició. Aquest any, les visites han anat a càrrec de Jordi Ros, Ignasi Griñón, Alfons Hereu, Josep Andújar, Josep Maria Vicens i Isidre Ribera.

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament ha coordinat un seguit de visites arreu de la ciutat, uns recorreguts guiats i protagonitzats per guixolencs estretament vinculats amb els temes que s’hi han exposat, com ara el Barri del Puig, el Mercat, les tavernes, el tren o la vida nocturna. La regidora de Turisme, Núria Cucharero, ha agraït “la seva implicació un any més”.

El fet que les persones que han fet de guies tinguin aquesta relació especial amb les històries que s’amaguen darrere les visites, ha portat al públic a descobrir espais i relats sovint desconeguts i sorprenents.

Durant totes les activitats ha estat obligatori l’ús de mascareta i s’han seguit els protocols de seguretat sanitària establerts per activitats d’aquest tipus.