Seguint amb les actuacions en diversos vials i voreres que està realitzant l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, el Consistori engega aquesta setmana unes noves actuacions, en aquest cas al sector de Les Penyes.

El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, explica que “hi ha diversos punts on les arrels dels pins van sobresortint i aixequen tot el que és el paviment de l’asfalt rodat”, destacant que “el problema és que hi passa molta gent, sobretot de cara a la temporada d’estiu, visitants i turistes, i és realment perillós”.

En concret, les arrels dels pins afecten el paviment de la calçada d’asfalt de diversos punts de Les Penyes, al Camí de Les Penyes que va des de Vista Alegre fins la carretera de Tossa i a la zona interior de La Travessera de Les Penyes. Les actuacions previstes són en una superfície d’uns 450 m2.

L’import d’aquestes actuacions ascendeix a 19.013,68 €, IVA a part, i l’empresa adjudicatària és Massachs Obres i Paisatge, SLU. Les obres es preveu que estiguin acabades abans de les festes de Nadal.