La pastisseria AndiNC, de la cuinera ganxona d’adopció Andrea Dopico, s’ha convertit en el primer negoci d’aquest tipus que opera exclusivament en línia a tot l’Estat espanyol. La pastissera, una de les millors del món en l’especialitat de postres, ha engegat un projecte pioner per a posar a la venda els seus dolços: melmelades, galetes, cremes de cacau artesanes, granoles…

I no només ven productes ja cuinats. Dopico també posa a l’abast dels usuaris receptes prepesades perquè cadascú les cuini a casa seva. Amb aquesta opció un s’estalvia córrer riscos innecessaris i també el fet d’haver de comprar ingredients a l’engròs i que després les sobres es facin malbé abans no es torni a cuinar un dolç.

Per a més inri, la botiga online AndiNC ha implementat un innovador sistema de subscripció. Pel preu de 26’75€ mensuals, la cuinera envia cada mes una caixa als seus subscriptors. La Petite Sweet Box, com l’ha anomenada, porta un pot de melmelada, un de galetes, un de financiers i un de papabenets, de 125 grams cadascun.

Andrea Dopico té el seu obrador a Sant Feliu de Guíxols des de fa un temps. La cuinera, d’origen veneçolà i amb estudis realitzats al Canadà, ha treballat en diversos restaurants amb estrelles Michelin, com ara El Club Allard de Madrid, el Terra de Sant Feliu i l’ABaC de Barcelona, dirigit pel reconegut xef Jordi Cruz.

A més a més, la famosa revista Forbes la va distingir com una de les joves 30 promeses d’Europa menors de 30 anys, un rànquing que anomenen 30 under 30. També la va mencionar el 2018 la revista Cosmopolitan, quan la va considerar una de les Women to Watch. En definitiva, una persona ambiciosa, emprenedora i de gran talent que Sant Feliu de Guíxols té el plaer d’acollir.