Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols es prepara per a acollir l’exposició de pintura Paisatges i coses de l’artista Suellen Roberts, instal·lada a la ciutat guixolenca des de fa ja molts anys. La mostra, inclosa en el programa de tardor de l’entitat, estarà disponible des d’aquest mateix dissabte, 19 de setembre, i es podrà visitar fins al 8 de novembre.

El vernissatge de l’exposició de Suellen serà el segon acte presencial de Casa Irla en temps de post-confinament, després de l’èxit fa tot just deu dies de la presentació del llibre Un dels nostres, del periodista i presentador de TV3 Toni Cruanyes. La inauguració de la mostra pictòrica serà aquest mateix dissabte, 19 de setembre, a partir de les 19:00 hores del vespre.


L’estil de Suellen Roberts s’emmarca en el corrent artístic postimpressionista. Guanyadora de nombrosos certàmens a nivell internacional, l’artista presenta ara una exposició de quadres on els paisatges hi tenen bona part del protagonisme, uns paisatges que la mateixa autora defineix com a simples, lacònics i propis. Suellen atorga molta importància a la llum, l’espai i l’aire, components que contribueixen a aportar profunditat a les seves obres d’art.