L’esportista guixolenca Judith Vélez ha estat seleccionada com una de les membres de l’equip català ideal de la dècada en rugby femení. La Federació Catalana de Rugby va iniciar, a principis de desembre, una enquesta online per mitjà de la qual convidava els internautes a votar sobre el 15 perfecte format per jugadores d’arreu de Catalunya que hagin jugat aquesta última dècada. Vélez ha estat la primera elegida del sondeig.

La imatge pot contenir: 2 persones, text que diu 'FEDERACIÓ CATALANA DE RUGBI EL XV DE LA DÈCADA PILAR ESQUERRA #1 # 580 VOTS 46% GE JUDITH VÉLEZ 20% JORDINA MARBÀ 34% MARI SEQUEDO'


La votació inicial va ser per a escollir la jugadora de la dècada en la posició de pilar esquerra. Judith Vélez, destacada jugadora del GEiEG i capitana de la selecció catalana, a més de component de la selecció espanyola, era una de les tres opcions a escollir. Després d’uns dies d’enquesta, les xarxes van decidir per àmplia majoria que el reconeixement havia de ser per a l’esportista natural de Sant Feliu de Guíxols, amb un 46% dels vots. El sondeig va comptar amb més de mig miler de participants.

La Federació Catalana de Rugby continua amb les votacions per a completar aquest 15 ideal de la dècada.