La Diputació de Girona, al costat dels joves esportistes de la província, també de Sant Feliu de Guíxols. Dins del marc de les subvencions per a l’any 2020 del projecte Suport als programes municipals d’ajuts als esportistes gironins que participen en competicions individuals, el guixolenc Joel Cañadas (nascut el 2007) ha rebut una contribució per part de l’entitat provincial pel seu paper l’últim any al món del motocròs.

La subvenció es refereix a la primera plaça obtinguda per Cañadas el 27 d’octubre de 2019 al campionat d’Espanya de motocròs celebrat a Montearagón (Castella-La Manxa). Tanmateix, també inclou la novena posició assolida pel ganxó en aquesta mateixa prova celebrada el 23 de febrer de 2020 a Talavera de la Reina (Castella-La Manxa). Per tot plegat, la Diputació de Girona ha distingit Cañadas com un dels destinataris d’aquestes subvencions, dirigides a joves esportistes que participen en competicions individuals i destinades al finançament de l’acció de promoció i foment de l’activitat física i l’esport a les comarques gironines.

Sant Feliu de Guíxols ha estat últimament testimoni de diferents triomfs esportius, tant a nivell català com estatal i internacional. L’ajuda de les diferents institucions és igualment important per als èxits en l’esport.