Aquest dissabte 29 d’agost, a la nit, ha arribat al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols la Cançó de Taverna, que es va haver de canviar d’ubicació degut a la previsió meteorològica, i que en un principi havia de tenir lloc a l’escenari de la Plaça Abadia.

La nit ha estat protagonitzada pel cantautor Josep Andújar ‘Sé‘, reconegut músic del món del cant de taverna, i també per la Colla Jacomet, que han delectat al públic amb les seves peces. Les entrades ja feia setmanes que estaven exhaurides, mostrant una vegada més el gran interès que desperta aquesta música a casa nostra.

El cantauror Sé durant la interpretació d’una de les seves peces.

La regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, que ha assistit a la vetllada, destaca que aquesta etapa cultural estiuenca “es va iniciar amb la cançó de taverna el mes de juliol i l’hem finalitzat de la mateixa manera”.

La regidora ha volgut recordar que durant les activitats “s’han pres totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per poder-les portar a terme”, comentant que “la veritat és que la resposta del públic ha estat excel.lent” ja que s’ha vist que “es garantia el distanciament social i totes les mesures, per tal d’assegurar que es pogués portar tot a terme de la millor manera possible”, i que finalment “així ha estat” en totes les propostes.

Núria Cucharero s’ha mostrat contenta “per haver pogut tirar endavant un estiu diferent pel que fa a les activitats d’oci i culturals de la ciutat, i que per sobre de tot ha tingut una gran resposta del públic” afirmant que “de manera segura, es pot portar a terme tot”.