La Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols ha anunciat que posposa quatre activitats que tenia programades per aquest mes de novembre. Si ja havia informat anteriorment sobre la virtualització d’algun dels seus esdeveniments presencials, la instal·lació pública comunica ara l’aplaçament de la presentació del llibre de Martí Gironell Paraula de jueu i també de tres cursos formatius.

Martí Gironell, reputat escriptor i periodista de TV3, havia de venir a la població guixolenca el 27 de novembre en un acte organitzat per la biblioteca local. En aquesta data s’hauria presentat, de la mà de Pilar Giró, la novel·la de l’autor besaluenc Paraula de jueu, l’esperada continuació de l’exitós llibre El pont dels jueus que Gironell va publicar fa tot just 13 anys. La situació sanitària i el conjunt de restriccions, però, obliguen la l’organització a buscar-ne un dia alternatiu.

Per altra banda, queden en standby els dos propers seminaris sobre APPS del curs TIC: La nostra salut i les noves tecnologies. Havien de celebrar-se el 19 i el 26 de novembre, i de moment no tenen data nova. De la mateixa manera, també surt afectat per aquestes modificacions el taller Bibliomakers: realitat augmentada i disseny 3D. La propera cita havia de ser el 24 de novembre, però com en el cas anterior, queda aplaçada; de fet, la formació d’aquest mateix taller que s’havia de fer el passat 17 de novembre ja es va haver de cancel·lar.

El consistori recorda que podeu consultar actualitzada tota l’agenda d’activitats del mes de novembre -inclosos ajornaments i anul·lacions- a l’apartat guixols.cat/agenda.