Juanjo Garcia Cañadas, actualment regidor del PSC a l’Ajuntament de Sant Feliu ha anunciat a través del seu compte de Facebook, que es retira de les primàries engegades per l’Agrupació Local del PSC en les quals, juntament amb Josep Melcior Muñoz, es postulaven com a candidats a alcaldables del partit per encapçalar la llista socialista de cara a les properes Eleccions Municipals de maig del 2015.
García Cañadas apunta, textualment, en el seu anunci públic el següent: “Si, em retiro del procés de primàries per a ser alcaldable del PSC .
Ja fa unes setmanes vaig anunciar que volia impulsar una candidatura del PSC a les Eleccions Municipals 2015. Desprès vaig donar el pas de fer oficial la meva candidatura. He presentat els avals necessaris de militants per a concórrer a l’elecció del candidat. Vaig dir públicament que si hi havia més d’un candidat, s’havia de trobar el consens o utilitzar la via de les primàries on pogués opinar tota la ciutadania. I vaig dir que si no fos així, no participaria en cap procés electoral intern.
Bé, en aquest moment som dos els candidats; tots dos ideològicament semblants; tots dos amb plena vàlua per encapçalar una candidatura a l’Alcaldia de Sant Feliu, però amb la diferència de les dues últimes legislatures dedicades plenament a la ciutat, que crec és un valor a tenir en compte.
Però no tinc cap intenció de dedicar ni un mínim esforç a convèncer als que ja em coneixen de la meva capacitat, ni a competir amb un company al que respecto i coincideixo en moltes qüestions. No crec que sigui just que ens convertim en adversaris, quan els adversaris (sempre respectables) haurien de ser uns altres amb els que sí podem tenir profundes discrepàncies de visió de model de ciutat, que és del que estem parlant. De ciutat!.
Per això, al no haver-hi consens possible i sense saber qui podria sortir guanyador, he pres la decisió, (i puc assegurar que difícil) de no participar en aquest procés, com ja he comunicat per correu a tots els militants i simpatitzants.
Decisió que ara faig pública per al coneixement de tots els ciutadans i ciutadanes que m’havien donat ànims i suport.
El meu agraïment i, com sempre, estic a la vostra disposició”.