El cicle de concerts Stars KM0 del Festival de la Porta Ferrada continua amb un homenatge a la figura de Robert Gerhard (1896-1970), per bé que aquest 2020 es compleixen 50 anys de la seva mort. L’escenari de la plaça Abadia de Sant Feliu de Guíxols acull els encarregats de commemorar l’històric músic, el guixolenc Ferran Cullell i el terrassenc Jordi Humet, el vespre-nit del 25 d’agost.

Companys de la primera promoció de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) en l’especialitat d’interpretació, no va ser fins el 2019 que el duet de pianistes va decidir emprendre una aventura artística junts. La seva actuació a l’Stars KM0 comptarà, a més a més, amb la percussió de Marc Clos, amb un programa eclèctic i dinàmic. Gran part de les obres que interpretaran seran de la composició de Gerhard, però també inclouran peces de George Gershwin i Dmitri Shostakóvich. Un repertori, doncs, de tres autors de tradicions i estètiques musicals molt diferenciades i de summa qualitat.

Tot plegat serà dimarts, 25 d’agost, a la Plaça Abadia, al bell mig del Monestir guixolenc. L’audició començarà a les 20:00 hores del vespre i en podeu adquirir les últimes entrades disponibles a la web oficial del festival.